Ons team

Wij stellen u graag voor aan onze medewerkers. Je kunt ons team beschrijven als enthousiast, bevlogen, gemotiveerd, warm en altijd met veel zin om er weer een leuke dag gezamelijk van te maken.

Naomi

Naomi

Hoi mijn naam is Naomi Essid, ik ben in 1990 geboren, getrouwd, woon in Amerongen en ben moeder. Ongeveer in 2013 ronde ik mijn opleiding HBO pedagogiek af en ben vanaf toen een flink aantal jaar werkzaam in de kinderopvang branch.
Het brengt veel voldoening om de kinderen te zien genieten, om een band met ze te hebben en ze te zien ontwikkelen en groeien!

Emily

Emily

Mijn naam is Emily, Ik woon samen met mijn man en 3 zonen in Amerongen. Alweer 25 jaar werk ik met heel veel plezier in de kinderopvang. Wat mijn werk zo leuk maakt is dat ik elke dag weer mag genieten van al die vrolijke gezichtjes. Ik hoop dat ik hier nog jaren van mag genieten!

Lisenka

Lisenka

Ik ben 32 jaar oud en woon samen met mijn man, 2 kinderen van bijna 9 maanden en onze kat met veel plezier in Veenendaal. Ik ben al 11 jaar werkzaam in de kinderopvang en doe dit met veel plezier. Kinderen geven mij energie, geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk! Je weet nooit wat je vandaag weer gaat beleven.
Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en samen leuke tijden te beleven.

Marianne

Marianne

Ik ben Marianne. Jarenlang werkte ik met enorm veel plezier als leerkracht in het basisonderwijs. Met kinderen werken is mijn passie, kinderen zijn geweldig, eerlijk, vrolijk en recht voor z’n raap. In 2014 startte ik met deze fantastische collega’s kinderopvang De Boomhut in Amerongen. Samen met een dynamisch en gezellig team maken we met de kinderen van De Boomhut van elke dag een feestje!

Miranda

Miranda

Hoi! Ik ben Miranda. Woon samen met mijn vriend en 2 dochters in Amerongen. In 2003 heb ik mijn opleiding SPW 3 afgerond en ben ik als babyleidster aan de slag gegaan. Het verzorgen van de kinderen daar kan ik echt van genieten. Het zien van hoe de kinderen zich op hun eigen manier ontwikkelen dat maakt mij iedere dag weer blij. En dat maakt mijn werk bij De Boomhut zo leuk.

Jonieke

Jonieke

Hoi allemaal! Mijn naam is Jonieke en woon in Amerongen. Sinds 2016 werk ik met veel plezier bij De Boomhut, je kunt mij vinden bij verticale groep “De Egeltjes”.
Ik heb een passie voor muziek maken en ben ook graag creatief bezig. Dit kan ik mooi combineren met kinderen! In mijn vrije tijd ben ik veel in de natuur te vinden en fotografeer ik graag. Wie weet tot snel!

Lisette

Lisette

Hallo allemaal, ik ben lisette. Ik werk sinds 2016 bij kinderopvang de Boomhut op peutergroep de vosjes waar ik met veel plezier werk. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik graag met kinderen wilde werken. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder en mooi. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen bij kinderopvang de Boomhut.

Judith

Judith

Mijn naam is Judith en met veel plezier werk ik samen met een bevlogen team mensen op de Boomhut. Ik werk op de Spechtengroep waar ik de kinderen na schooltijd een warme, veilige plek wil bieden. Mijn dag is geslaagd als ik de kinderen heb gezien en gehoord en als ik ze dat heb kunnen bieden wat ze die dag nodig hadden.

Hafida

Hafida

Hallo mijn naam is Hafida,ik ben 35 jaar, en moeder.
Ik kijk er naar uit om bij de boom hut te starten, hier zal ik 3 dagen per week de Bso groep komen versterken.
Ik werk graag met kinderen en vind het mooi om de ontwikkelingen te volgen en te zien dat geen enkel kind het zelfde is. Els kind is uniek op zijn/haar eigen manier.

Eline

Eline

Ik ben Eline. Samen met mijn man woon ik in Rhenen. Wat ik mooi vind aan het werken met kinderen is dat ik wat kan bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Ook kan ik genieten van de vrolijkheid en gezelligheid van de kinderen. Mijn hobby’s zijn winkelen, met vrienden afspreken en ik reis graag. Ik kijk er naar uit om iedereen te leren kennen! Tot ziens bij de Boomhut!

Rieky

Rieky

In 2002 ben ik Kraamverzorgende geweest, dit heb ik 11 jaar met heel veel plezier gedaan. Ik heb een dochter en om meer regelmaat te krijgen ben ik opgeleid als pedagogisch leidster. Hier moest ik mijn stage hiervoor lopen op het kinderdagverblijf ( babygroep ) daar ben ik 10 jaar blijven werken.
Ik heb een tussen tijd gehad om volledig voor onze dochter te zorgen. Nu zij wat ouder is werk ik sinds september 2021 weer op het kinderdagverblijf.

Marisa

Marisa

Hallo allemaal, ik ben Marisa en ben 20 jaar. Ik ben getrouwd en woon in Ochten. Sinds november 2021 ben ik werkzaam bij De Boomhut. Op woensdag werk ik op de peutergroep de Vosjes. Daarnaast val ik nog in op de andere groepen. Ik vind het leuk om met kinderen te werken, om ze blij te maken, ze te helpen en ze iets te leren!

Julia

Julia

Mijn naam is Julia en ik woon bij mijn moeder en hondje Pip in Elst. Ik volg de BBL opleiding pedagogische medewerker aan het Dulon college in Ede. Op dit moment zit ik in mijn 2e leerjaar. Sinds vorig jaar mei ben ik met veel enthousiasme en plezier werkzaam bij kinderopvang de Boomhut. Van jongs af aan wist ik al dat ik met kinderen wilde werken en dat is de juiste keuze voor mij geweest. Ik hoop nog jaren met heel plezier kinderen te mogen begeleiden bij kinderopvang de Boomhut.

Maaike

Maaike

Hoi, ik ben Maaike en ik woon in Veenendaal. Vanaf jongs af aan heb ik al met kinderen willen werken. Sinds september 2023 ben ik gestart met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Drie dagen per week werk ik bij De Boomhut en ga ik een dag in de week naar school. Elke dag haal ik voldoening uit het werken met kinderen en geniet ik van hun energie. Tot snel bij De Boomhut.

Nikki

Nikki

Ik ben Nikki, ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Leersum. In 2023 heb ik de keuze gemaakt om een carrière switch te maken. Hoewel ik de overstap naar een ander sector enorm spannend vond, geeft het werken met kinderen mij een ongekende voldoening. Ik ben dankbaar voor de kans die ik heb gekregen om bij de boomhut mijn opleiding te mogen doen. Het is een hele fijne warme plek voor kinderen. Ik vind het fantastisch om te zien hoe snel kinderen zich ontwikkelen.

Annemarie

Annemarie

Hoi allemaal! Mijn naam is Annemarie en ik woon in Rhenen met mijn man en drie kinderen, twee konijnen, 5 guppys en een tamme dwergpapegaai! Ik heb bijna 18 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt, voornamelijk met kinderen en jongeren. Maar nu wilde ik graag eens wat anders proberen!
Het is me goed bevallen, wat een vrolijke plek voor kinderen, een gezellige sfeer en leuk speelgoed!
Het lijkt me erg leuk in deze omgeving te werken, ouders te ontmoeten en hun kinderen een fijne middag te bezorgen na schooltijd!

Denise

Denise

Hoi, ik ben Denise. Ik woon in Rhenen en doe de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3. Het werken met kinderen vind ik hartstikke leuk en werk met plezier bij de boomhut. Tot snel bij de boomhut!

Melike

Melike

Hoi allemaal, ik ben Melike, ik ben 22 jaar oud en kom uit Tiel. Ik werk als BBL-leerling op een maandag dinsdag woensdag donderdag in de bso groep. Ik hou er van om met kinderen activiteiten te gaan doen. Een kind zien ontdekken wat super is. Elke dag is een feestje, een nieuw avontuur.

Hafida

Hafida

Dag, mijn naam is Hafida. Samen met mijn gezin woon ik in Amerongen. Met 6 jaar ervaring binnen het kinderdagverblijf ben ik sinds maart 2024 een vast gezicht geworden binnen de Boomhut. Het werken als Pedagogisch medewerker op de baby groep spreekt mij enorm aan, vooral omdat ik het belangrijk vind een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling.