Ons team

Wij stellen u graag voor aan onze medewerkers. Je kunt ons team beschrijven als enthousiast, bevlogen, gemotiveerd, warm en altijd met veel zin om er weer een leuke dag gezamelijk van te maken.

Naomi

Naomi

Hoi mijn naam is Naomi Essid, ik ben in 1990 geboren, getrouwd, woon in Amerongen en ben moeder. Ongeveer in 2013 ronde ik mijn opleiding HBO pedagogiek af en ben vanaf toen een flink aantal jaar werkzaam in de kinderopvang branch.
Het brengt veel voldoening om de kinderen te zien genieten, om een band met ze te hebben en ze te zien ontwikkelen en groeien!

Emily

Emily

Mijn naam is Emily, Ik woon samen met mijn man en 3 zonen in Amerongen. Alweer 25 jaar werk ik met heel veel plezier in de kinderopvang. Wat mijn werk zo leuk maakt is dat ik elke dag weer mag genieten van al die vrolijke gezichtjes. Ik hoop dat ik hier nog jaren van mag genieten!

Lisenka

Lisenka

Ik ben 32 jaar oud en woon samen met mijn man, 2 kinderen van bijna 9 maanden en onze kat met veel plezier in Veenendaal. Ik ben al 11 jaar werkzaam in de kinderopvang en doe dit met veel plezier. Kinderen geven mij energie, geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk! Je weet nooit wat je vandaag weer gaat beleven.
Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en samen leuke tijden te beleven.

Marianne

Marianne

Ik ben Marianne. Jarenlang werkte ik met enorm veel plezier als leerkracht in het basisonderwijs. Met kinderen werken is mijn passie, kinderen zijn geweldig, eerlijk, vrolijk en recht voor z’n raap. In 2014 startte ik met deze fantastische collega’s kinderopvang De Boomhut in Amerongen. Samen met een dynamisch en gezellig team maken we met de kinderen van De Boomhut van elke dag een feestje!

Miranda

Miranda

Hoi! Ik ben Miranda. Woon samen met mijn vriend en 2 dochters in Amerongen. In 2003 heb ik mijn opleiding SPW 3 afgerond en ben ik als babyleidster aan de slag gegaan. Het verzorgen van de kinderen daar kan ik echt van genieten. Het zien van hoe de kinderen zich op hun eigen manier ontwikkelen dat maakt mij iedere dag weer blij. En dat maakt mijn werk bij De Boomhut zo leuk.

Jonieke

Jonieke

Hoi allemaal! Mijn naam is Jonieke. Ik ben 23 jaar oud en kom uit Amerongen.
Ik heb een passie voor muziek maken en houd er van om creatief bezig te zijn. Dit kan ik mooi combineren met kinderen!
Na mijn stage kon ik gelijk aan de slag bij de Boomhut, ik werk hier inmiddels al weer een paar jaar en heb het erg naar mijn zin! De gezellige en warme sfeer hier vind ik heel fijn.

Lisette

Lisette

Hallo allemaal, ik ben lisette. Ik werk sinds 2016 bij kinderopvang de Boomhut op peutergroep de vosjes waar ik met veel plezier werk. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik graag met kinderen wilde werken. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder en mooi. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen bij kinderopvang de Boomhut.

Judith

Judith

Mijn naam is Judith en met veel plezier werk ik samen met een bevlogen team mensen op de Boomhut. Ik werk op de Spechtengroep waar ik de kinderen na schooltijd een warme, veilige plek wil bieden. Mijn dag is geslaagd als ik de kinderen heb gezien en gehoord en als ik ze dat heb kunnen bieden wat ze die dag nodig hadden.

Hafida

Hafida

Hallo mijn naam is Hafida,ik ben 35 jaar, en moeder.
Ik kijk er naar uit om bij de boom hut te starten, hier zal ik 3 dagen per week de Bso groep komen versterken.
Ik werk graag met kinderen en vind het mooi om de ontwikkelingen te volgen en te zien dat geen enkel kind het zelfde is. Els kind is uniek op zijn/haar eigen manier.

Eline

Eline

Ik ben Eline. Samen met mijn man woon ik in Rhenen. Wat ik mooi vind aan het werken met kinderen is dat ik wat kan bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Ook kan ik genieten van de vrolijkheid en gezelligheid van de kinderen. Mijn hobby’s zijn winkelen, met vrienden afspreken en ik reis graag. Ik kijk er naar uit om iedereen te leren kennen! Tot ziens bij de Boomhut!

Rieky

Rieky

In 2002 ben ik Kraamverzorgende geweest, dit heb ik 11 jaar met heel veel plezier gedaan. Ik heb een dochter en om meer regelmaat te krijgen ben ik opgeleid als pedagogisch leidster. Hier moest ik mijn stage hiervoor lopen op het kinderdagverblijf ( babygroep ) daar ben ik 10 jaar blijven werken.
Ik heb een tussen tijd gehad om volledig voor onze dochter te zorgen. Nu zij wat ouder is werk ik sinds september 2021 weer op het kinderdagverblijf.

Marisa

Marisa

Hallo allemaal, ik ben Marisa en ben 20 jaar. Ik ben getrouwd en woon in Ochten. Sinds november 2021 ben ik werkzaam bij De Boomhut. Op woensdag werk ik op de peutergroep de Vosjes. Daarnaast val ik nog in op de andere groepen. Ik vind het leuk om met kinderen te werken, om ze blij te maken, ze te helpen en ze iets te leren!