Ons team

Wij stellen u graag voor aan onze medewerkers. Je kunt ons team beschrijven als enthousiast, bevlogen, gemotiveerd, warm en altijd met veel zin om er weer een leuke dag gezamelijk van te maken.

Naomi

Naomi

Hoi mijn naam is Naomi Essid, ik ben in 1990 geboren, getrouwd, woon in Amerongen en ben moeder. Ongeveer in 2013 ronde ik mijn opleiding HBO pedagogiek af en ben vanaf toen een flink aantal jaar werkzaam in de kinderopvang branch.
Het brengt veel voldoening om de kinderen te zien genieten, om een band met ze te hebben en ze te zien ontwikkelen en groeien!

Diana

Diana

Wat mij erg aanspreekt aan het werken bij de Boomhut is dat het kleinschalig is, zoals een gezinssituatie. Hierdoor is het mogelijk om elk kind de aandacht en liefde te geven die het nodig heeft en verdiend. Ik vind het leuk om met kinderen van alle leeftijden te werken en creatief bezig te zijn.

Emily

Emily

Mijn naam is Emily, Ik woon samen met mijn man en 3 zonen in Amerongen. Alweer 25 jaar werk ik met heel veel plezier in de kinderopvang. Wat mijn werk zo leuk maakt is dat ik elke dag weer mag genieten van al die vrolijke gezichtjes. Ik hoop dat ik hier nog jaren van mag genieten!

Geertje

Geertje

Ik ben Geertje, 22 jaar. Met plezier werk ik sinds augustus’19 bij de Boomhut, op de BSO en peutergroep. Ik vind het erg leuk en uitdagend om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Elk kind is uniek en geliefd. Dat maakt het werken met kinderen erg speciaal!

Gerdi

Gerdi

Mijn naam is Gerdi en ik werk sinds begin 2019 met veel plezier bij de Boomhut. Eerst parttime en later dat jaar fulltime. Mooi om te zien hoe kinderen zich hier op de Boomhut thuis voelen en met hoeveel passie en plezier ons team er elke dag weer een leuke dag van maken voor de kinderen. Met plezier doe ik de administratie, coach ik de Pedagogische medewerkers en werk ik aan beleidsstukken samen met de directie.

Irene

Irene

Hoi! Ik ben Irene.
Naast mijn werk bij de Boomhut studeer ik HBO pedagogiek, ik zit nu in de eindfase van mijn opleiding.
Op het moment ben ik voornamelijk werkzaam op de bovenbouwgroep van de BSO. Ik vind het belangrijk dat de kids na een intensieve schooldag een ontspannen en relaxte middag kunnen hebben. Op de groep ben ik vrolijk, betrokken en altijd in voor een spelletje.

Jonieke

Jonieke

Hoi allemaal! Mijn naam is Jonieke. Ik ben 23 jaar oud en kom uit Amerongen.
Ik heb een passie voor muziek maken en houd er van om creatief bezig te zijn. Dit kan ik mooi combineren met kinderen!
Na mijn stage kon ik gelijk aan de slag bij de Boomhut, ik werk hier inmiddels al weer een paar jaar en heb het erg naar mijn zin! De gezellige en warme sfeer hier vind ik heel fijn.

Judith

Judith

Mijn naam is Judith en met veel plezier werk ik samen met een bevlogen team mensen op de Boomhut. Ik werk op de Spechtengroep waar ik de kinderen na schooltijd een warme, veilige plek wil bieden. Mijn dag is geslaagd als ik de kinderen heb gezien en gehoord en als ik ze dat heb kunnen bieden wat ze die dag nodig hadden.

Lisette

Lisette

Hallo allemaal, ik ben lisette. Ik werk sinds 2016 bij kinderopvang de Boomhut op peutergroep de vosjes waar ik met veel plezier werk. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik graag met kinderen wilde werken. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder en mooi. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen bij kinderopvang de Boomhut.

Marianne

Marianne

Ik ben Marianne. Jarenlang werkte ik met enorm veel plezier als leerkracht in het basisonderwijs. Met kinderen werken is mijn passie, kinderen zijn geweldig, eerlijk, vrolijk en recht voor z’n raap. In 2014 startte ik met deze fantastische collega’s kinderopvang De Boomhut in Amerongen. Samen met een dynamisch en gezellig team maken we met de kinderen van De Boomhut van elke dag een feestje!

Miranda

Miranda

Hoi! Ik ben Miranda. Woon samen met mijn vriend en 2 dochters in Amerongen. In 2003 heb ik mijn opleiding SPW 3 afgerond en ben ik als babyleidster aan de slag gegaan. Het verzorgen van de kinderen daar kan ik echt van genieten. Het zien van hoe de kinderen zich op hun eigen manier ontwikkelen dat maakt mij iedere dag weer blij. En dat maakt mijn werk bij De Boomhut zo leuk.

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle en 23 jaar. De Boomhut voelt voor mij als thuiskomen. Ik vind het prettig dat ik de kinderen en collega’s ken en andersom. Tijdens mijn opleidingen als Pedagogisch medewerker en Sociaal Work heb ik veel kennis en vaardigheden opgedaan die ik op de Boomhut kan inzetten. Op die manier wil en kan ik elk kind de aandacht geven die zij nodig hebben en hen ontwikkeling volgen op het tempo die zij aankunnen. Want dat verdiend elk uniek kind!